Tuhkimo

Eilen hiottin uuden biisin tekstiä yhdessä Runotytön kanssa ja saatiin se myös demotettua. Palaveerasimme myös Herra Tuottajan kanssa ja sovittiin äänitys aikataulua. Ensi viikolla ollaankin jo tositoimissa ja äänitetään promosinkku. Koneisto on nyt käynnistetty ja höyryää kuumana! :)

Mietin eilen illalla eilistä blogijuttuani että miksi en täällä Kokkolassa voi kokea samaa rauhaa kun mitä olen Ikaalisissa löytänyt. Tajusin, että se johtuu ympäristöstä. Eilen demottaessa tunsin yhtäkkiä ahdistusta tasan kello 12, koska luulin vanhasta muistista että minun täytyy kiirehtiä töihin. Helpotus oli suuri kun tajusin että Tuhkimon ei tarvitsekaan enää muuttua takaisin Gina Tricon myymäläpäälliköksi.

Studio- ja palaveri-session jälkeen kävin ihanalla hovikampaajallani Sofialla, Studio Tomi Yrjänässä ja ”vähän” kirjastossa. Nyt on yllinkyllin mielelle ruokaa!

P.S. Täällä viikolla minulla on myös ollut ensimmäinen pianonsoittotuntini ja eilen opin myös soittamaan oman biisini. :) Ehkäpä piakkoin saatte nähdä videon tästä minulle mullistavasta hetkestä! ;)