Tosi-tv

Tuleva syksy on täynnä laulu- ja kykykilpailuja. Maikkarilla alkaa uusi tuotantokausi Idolsista, Nelosella alkavat Talent Suomen kolmas tuotantokausi ja uusi tosi-tv formaatti nimeltä The Voice of Finland. Lisäksi radio Voice järjestää yhdessä Rähinä Recordsin kanssa ”First Lady”-kilpailun jossa haetaan urbaania naisartistia ns. Suomen Lil Kimiä.

Kyseiset formaatit vihastuttaa ja ihastuttaa ja juuri sen takia niitä katsotaan. Sen enempää en aio asiaa puida koska aiheeseen liittyviä keskusteluita ja mielipiteitä on yhtä monta kuin katsojiakin. Myös te vihaajat näitä kyseisiä ohjelmia katsotte…Mistä muuten mielipiteenne muodostaisitte?

Itsehän olin mukana Idolsin 3. tuotantokaudella ja tulen aina pitämään sitä eräänlaisena ponnahduslautana itselleni. Don’t get me wrong, minulle ei ojennettu valmista artistin uraa, mutta itselleni se oli iso henilökohtainen menestys. Olin päässyt suihkulaulajasta laulamaan satojen tuhansien eteen tv:n välityksellä. Ja tämä ilman minkäännäköistä varmuutta omasta osaamisesta ja uskoa siihen että minusta olisi laulajaksi.

Lopullinen niitti siihen että uskaltauduin aloittaa oman unelmani tavoittelemisen oli se kun tajusin että jos keltanokkana pärjäsin noin hyvin, niin mitä voin saada aikaiseksi nyt kun olen löytänyt itsevarmuuden, päättäväisyyden ja palon tähän hommaan?

”I Choose My Destiny” tosi-tv kiittää ja kuittaa!

2007                                                          2011[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sS6Ta6SrTHs[/youtube]

P.S. Illalla kuuntelemaan Haloo Helsinkiä! Skumpat kehiin!