Onnenpäivä osa 2

Onnenpäiväni vain jatkuvat! Aamulla herätessäni olin saanut version biisistäni jonka kävin viikoloppuna äänittämässä!! Voi pojat, kyllä lähtee! Sähköpostiin oli myös tullut Runotytöltä demoäänitys uusimmasta biisistämme jota myös H-P Siikasaari on ollut mukana tekemässä. Tässähän tulee valinnan vaikeuksia siitä mikä se ensimmäinen sinkku on!

Tänään olen myös miettinyt biisilleni Club Remixin-tekijää jotta pääsette sitten tanssilattioilla laittamaan jalalla koreasti! ;) Katsotaan miten käy! Luovalla lounastauollani kävin kiertämässä Euroopan suurimman kirpparin (ainakin kyltin mukaaan) joka siis sijaitsee maailman pienimmässä Ikaalisissa (ainakin Jannikan mukaan). Löysin sieltä kirjan Nylon Beatista joka oli aivan pakko ostaan.

Eilisen avainsähläysken jälkeen sain myös purettua harmistuneisuuttani luovasti ja väsäsin pari uutta melsua. Tänään jos saisin ne Runotytölle eteenpäin!

Toivon myös teille kaikille onnenpäiviä! <3 J