Step by Step

Tässä viime aikoina ollaan Runotytön kanssa pyöritelty ideaa pistää yhteinen yritys pystyyn. Itselläni on jo toiminimi ollut käytössä mutta nyt olisi aika rohkaistua ja haukata hiukan isompi (ja haastavampi) pala kakusta. :) Kun kerta omanlaiselle polulle ollaan lähdetty niin sitä jatketaan pää pystyssä ja tukka hulmuten eteenpäin. Hienosti se on viennyt kohti määränpäätä tähänkin mennessä! Ensi viikolla onkin sitten jo tapaaminen Keski-Pohjanmaan Uusiyrityskeskuksessa. Siitä se sitten lähtee….

”Take the first step in faith. You don’t have to see the whole staircase. Just take the first step.” – Dr. Martin Luther King Jr.

Oli pakko laittaa tämä tähän! Minun suosikki poikabändi tarha ja ala-aste ajoilta. Muistan aina että tarhassa puhuin että yhtyeen pojat olivat minun veljiä. :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iCrargw1rrM[/youtube]