Etsitään musiikkivideon tekijätiimiä!

Koska ensimmäinen biisi on jo edennyt niin pitkälle että se on lähdössä miksattavaksi on aika suunnata ajatukset seuraavaan askeleeseen. Monta rautaa on tulessa ja yksi niistä on musavideon kuvaus. Aamu ollaan taas virtuaalisesti Runotytön kanssa ideoitu siitä minkälainen se voisi olla. Ideoitahan löytyy enemmän kuin tarpeeksi! :D Nyt vain pitäisi saada joku loistava käsikirjoittaja saamaan ideat yhdeksi hyväksi paketiksi. Tarvitaan myös kuvaaja, ohjaaja, maskeeraaja, stylisti, tuottaja, leikkaaja, koordinoija, assareita…ym. ym. ym.

Nyt etsitään taitavia ja loistavia tyyppejä tiimin. Jos haluat mukaan musavideontekoon ja olet omassa jutussasi pro, ota yhteyttä asap: info@jannikab.com

Anna Abreu on tänään julkaissut uuden musavideo biisinsä Stereo.

Stereo

2 thoughts on “Etsitään musiikkivideon tekijätiimiä!

Comments are closed.