Eija Hinkkala-Inspiraation lähde

Eilisellä Artistivalmennus luennolla meillä oli Elvis ry:n toiminnanjohtaja Eija Hinkkala kertomassa verkostoitumisen tärkeydestä musiikki alalla. Sen tärkeyden olen todellakin jo oppinut ja huomannut. Eija kertoi myös oman tarinansa kuinka aikoinaan luopui ja jätti taakseen kaiken jotta pääsisi toteuttamaan unelmaansa. Vahva palo ja rakkaus musiikkia kohtaan sai hammaslääketieteen tohtorin jättämään yksityiskliniikkansa Saksassa ja palaamaan Suomeen laulajanura haaveissa. Rohkea päätös ja kova uurastus toi kun toikin kaiken sen mitä Eija halusi ja paljon enemmän. Istuin korvat höröllä (enemmän kuin normaalisti), iho kananlihalla ja kyyneleet silmissä kun kuuntelin tämän erittäin inspiroivan naisen tarinaa. Jälleen kerran sain hitusen lisää uskoa. Usko on uskomaton voimavara joka vie läpi harmaan kiven. Täältä voit lukea lisää Eijan tarinasta.

Tämä viikonloppu vietetään Herra Sputnikin kanssa Lahdessa saaden arvokkaita neuvoja yrityksemme perustamiseen.