Don't Worry be Happy!

Viikonloppu vierähti mukavasti syksyisessä Lahdessa. Akut ladattuina olen taas valmis tulevaan viikkoon johon kuuluu mm. yrityksen perustamista, musavideon suunnittelua ja siihen liittyvien käytännön asioiden järjestelyä, kouluhommia, joulukonsertin ja -show suunnittelua JA toivottavasti pääsisin seuraamaan biisini miksausta (parasta)! Tuottajalta sainkin jo aikataulua että 13.10 on biisin masterointi joten sitten on valmis sinkku kädessä! ;)

Sain paljon irti Lahdesta niin mielelle kuin sielulle! Siitä iso kiitos ihanalle ystävälle! Taas on saanut kasattua ajatuksiaan ja uusia ideoita syntynyt. Tulipahan väsättyä myös vikonlopun kunniaksi melsu uuteen biisiin. Onnellista viikkoa kaikille!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=d-diB65scQU[/youtube]

P.S. Päivän vinkki teille, tarkistakaa AINA puhelinlaskunne! Varsinkin DNA:n.