Esikuva

Ollaan aamu virtuaalisesti keskustelu Runotytön kanssa siitä mitä sanat idoli ja esikuva tarkoittavat. Miten fanittaminen eroaa siitä että sinulla on idoli ja onko se itsensä ”alentamista” kun katsoo jotain ylöspäin?

Minulle esikuva tarkoittaa ihmistä joka on tehnyt elämässään juuri niitä asioita mitä haluaa. Uskaltanut tehdä rohkeita päätöksiä ja tehnyt kovasti töitä saavuttaakseen unelmansa. Oli unelma mikä tahansa.

Täällä artisivalmennuksessa olen kuluneen viikon aikana kuullut monta inspiroivaa tarinaa rohkeudesta heittäytyä, pelon ja vastoinkäymisten voittamisesta. Olen saanut monta uutta esikuvaa.

Iltalehdessä oli tänään juttua Madonnasta jota arvostan suuresti artistina.

- Ihmisillä on mielipiteitä mitä heidän mielestään minun pitäisi tai ei pitäisi tehdä. Kun muutin New Yorkiin, olin tanssija. Taiteessa olen aina ollut seikkailunhakuinen. Nuorena en kuvitellutkaan tulevani laulajaksi tai lauluntekijäksi. Olin avoin kokemuksille ja koetilaisuuksille sekä uusien ihmisten tapaamiselle. Yksi asia johti toiseen.

- En koskaan sanonut, että en pysty johonkin. Sanoin, miksi ei. Minulle siirtyminen yhdestä asiasta toiseen ei ole suuri asia.

Lähde Iltalehti

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cSVbwwsLPqw[/youtube]

Kommentoi ja kerro kuka esikuvasi on ja mitä esikuva sinulle merkitsee ja voit voittaa keikkalippuja, mahdollisesti esikuvasi keikalle!

2 thoughts on “Esikuva

  1. Sä oot kyllä nyt mun esikuva… En keksi muita, ja osasit irtaantua tästä tutusta ja turvallisesta ja heittäytyä unelmies perään… Se on hienosti tehty.. Perässä tullaan :)

Comments are closed.