Universumi puhuu

Tänään on todellakin ollut erikoinen päivä, mutta sitäkin mahtavampi. Heti aamusta tuli haastattelu pyyntö YLE:ltä liittyen Musiikki & Mediaan joka alkaa huomenna. Kaikista listalla olevista artisteista, juuri minut oli bongattu!!

Päivän suurin juttu on kuitenkin ollut se, että olen saanut musiikkivideolleni käsikirjoittajat!!! Vielä en paljasta ketkä, mutta moni varmasti tunnistaa. ;) Sähköpostineuvottelua käydään myös mahdollisten tekijöiden kanssa joten hyvässä vauhdissa ollana myös sen asian suhteen.

Olen tullut siihen tulokseen että universumi yrittää viestittää minulle että olen oikealla tiellä sillä monet asiat loksahtelevat itsestään paikoilleen. On myös mahtava huomata että kaikki työ ja uhraukset mitä on tehnyt unelmansa eteen tuo tulosta!

Hyvin menee mutta menköön!! Kohta ilmoitan kuka pääse kuulemaan biisin joten I’ll be back very soon!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8v_4O44sfjM[/youtube]