Uuden musiikin kilpailu!

Uuden musiikin kilpailun, elikkä UMK:n top 40 kisakappaleet julkistetiin eilen YLE:n sivuilla. UMK on siis uusi konspeti jolla valitaan Suomen Euroviisuedustaja. YLE:n sivujen mukaan kilpailuun lähetettiin kaiken kaikkiaan 540 demoa. Itsehän myös harkitsin kilpailuun osallistumista mutta päätin kuitenkin jättäytyä junasta pois koska koen, että Suomen edustajat ovat aina jääneet tavalla tai toisella isojen maiden jalkoihin ja joutunet median silmätikuksi jumbosijan saavutettua, oli biisi kuinka hyvä tahansa.

Vielä en otaa kantaa siihen mikä oma suosikkini on, koska en ole kerennyt kuunnella kuin murto-osan biiseistä. Mutta, sanotaankos nyt näin että en täysin ole samaa mieltä YLE:n sivuilta löytyvän Fanitusbarometrian tämänhetkisen top 5 kanssa.

Top 40 löytyy myös tämä biisi jossa tuottajani on toinen tekijöistä. Mahtavaa ja onnea pojille!! Loistava biisi!!