Maria!, Martina, Musiikkivideo!

Keskiviikko ilta tuli vietettyä Finlandia talolla NRJ Fashion Awardseissa kauniin ystäväni kanssa! Heti perään suunnistin kiirreellä Pasilaan Maria!-talkshown kuvauksiin, seuraamaan mm. Martinan, Toni Wirtasen ja Kärtsy Hatakan höpinöitä. Studio näyttää huomattavasti isommalta ja hienommalta TV ruudun läpi!

Martinalle pisteet siitä että lauloi oikeesti ja täytyy sanoa että hänen jotenki ”alaston” olemuksensa lavalla voitti minut puolelleen. Nyt en puhu vaatetuksesta, koska taas oli sellaiset kilut yllä että Kiviset ja Sorasetkin kalpenisivat rinnalla, vaan se hiukan epävarma katse joka pehmensi hänen kovaa olemusta jonka median välityksellä olen naisesta saanut. Hänen UMK-biisi on hyvä ja jäi heti päähän pyörimään joten toivotan Martinalle onnea ja menestystä! Hän on tehnyt kovasti töitä uransa eteen ja arvostan sitä valtavasti vaikka en niinkään aina sitä tapaa jolla hän on sen tehnyt.

Eilinen päivä menikin palaveeratessa ja ideoidessa musiikkivideon tekijöiden ja käsikirjoittajien kanssa. Tekijäksi valitsin nämä häiskät Anatom Allstars ja käsikirjoittajat ovat yksi Hidasta elämää-sivuston perustajista Sanna Wikström ja suurimalle osalle tuttu Kristiina Komulainen. Näissä naisissa on niin paljon ruutia että tämä tulee räjähtämään käsiin erittäin positiivisella tavalla! ;)

Nyt hyppään autoon ja seuraava etappi onkin Kokkola!