Ensisoitto!!!

Eilen lähdettiin Runotytön ja lapsuudenystäväni kanssa viihteelle kotikaupunkini Kokkolan yöhön. Autossa tämä kaksikko saikin loistavan idean! Promo-levy sinkustani viedään paikan DJ:lle! Näin tehtiin ja jännityksellä odotettiin suostuuko DJ soittamaan kipaleen! DJ piti kappaleesta TODELLA paljon ja sieltähän se hetken päästä pärähti soimaan. APUA! Sinkkuni salainen ensisoitto! Seuraava jännitysmomentti olikin seurata mitä tanssilattialla tapahtuu. Haihtuuko jengi tiskille vai pysyykö tanssilattia täynnä? Voitte vain kuvitella omat fiilikset kun tunnelma tanssilattialla tiivistyi ja parani entisestään. Yllätyshyökkäys onnistui täydellisesti ja varmuus biisistä nousi taas monta pykälää ylöspäin.

Kiitos Calle Night Clubin/Tallin henkilökunta, Kike & Jocki loistavasta palvelusta, illan DJ (teit kultaakin arvokkaamman teon) ja last but not least hullut ystäväni jotka todellakin tekevät aina KAIKKENSA minun menestymisen eteen.

P.S. Myöhemmin laitan videomatskua tanssilattian tunnelmasta joten stay tuned! ;)

IHANATA LAUANTAITA!!

1 thought on “Ensisoitto!!!

Comments are closed.