Valokuvaajat hoi!!

Nyt on ensimmäinen musiikkivideon kuvauspäivä lyöty lukkon!! Parin viikon päästä Helsingin kaduilla voi sitten sattua kummia! Sain myös eilen tiimiini maailman parhaimman koreografin ja hänen kautta muutaman loistavan tanssija. Vaikkakin, tanssitaidoilla ei ole niin väliä, kunhan osaa jorata sydämestä! ;)

Tänään hoidetaan viimeiset asiat littyen kuvauksiin elikkä; vaatteiden metsästys alkakoot!! JA!! Valokuvaaja hakusessa koska samalla reissulla otetaan promokuvat sinkulle. Ehdotuksia tulemaan kommenttikenttään tai sähköpostilla info@jannikab.com. Kriteerit; alansa tuleva tähti, luova ja innostunut!

Edelliset promokuvat by lahjakas Joona Wörlin. Lisää kuvia kuvagalleriassa!

5 thoughts on “Valokuvaajat hoi!!

  1. Suosittelen ottamaan yhteyttä sellaiseen nuoreen lupaukseen kuin Mikko Puttonen! Blogin osoite on http://www.pictureputtonen.blogspot.com ja sähköposti näyttäisi olevan mikko.puttonen@hotmail.fi (nimenomaan .fi, ei .com). On todellakin alansa tuleva tähti – selailehan blogin kuvia kunnolla. Taitoja on tunnelmallisiin, värikkäisiin, kaikenlaisiin eri tyylisiin kuviin. :-)

    1. Kiitos! Pitääpä katsoa läpi ja pistää korvan taakse! Ihanaa joulun odotusta sinulle Roosa! :)

Comments are closed.