Ei se päämäärä, vaan se matka

Nyt on sitten valokuvaajakin promokuvia varten! Kiitän teitä kaikkia jotka otitte yhteyttä, teitä oli valtavan monta ja valinnanvaikeus iski koska kaikki te olitte hirmu hyviä! Tällä kertaa käytännönasiat ratkaisivat pitkälti. Päivämäärä kun oli monella hiukan hankala. Mutta, laitan teidät kaikki korvan taakse koska kuvia tulen jatkossakin tarvitsemaan.

Tänään sain myös kuulla että Mr. Producer on alkanut työstämään seuraavaa biisiä. Jippijaijee!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7uMGH3kHhzM[/youtube]

Eilen taputin itseäni olalle. Tajusin kuinka kovan työn olen tehnyt päästäkseni tähän pisteeseen missä nyt olen. Kaukana vielä päämäärästä, mutta niin kuin sanotaan, ei se päämäärä vaan se matka. Olen myös onnellinen siitä että olen matkan varrelta löytänyt ihmisiä ympärilleni jotka tekevät työtään yhtä sydämellä kuin minä. Uskon vahvemmin kuin koskaan että tulosta syntyy kun toimii intuition mukaisesti ja sydäntä kuunnellen.