Puhki, poikki ja pinoon!

Tänään olen koko päivän ollut koululla reenaamassa tulevaa viikonloppua varten jolloin Artistivalmennus-luokka esiintyy Ikaalisten kylpylässä. Tauoilla olen hoitanut työasioita ja nyt onkin hiukka veto pois. Pitäisi vielä reenata biisejä ja valmistautua huomiseen. Huomenna onkin jännittävä päivä. Pääsen tapaamaan henkilöä keneltä tulen saamaan todella paljon hyödyllistä informaatiota liittyen unelmani toteutumiseen. Joten, Helsinki it is! Illaksi takaisin Ikalisiin ja ohjelmassa ensimmäiset treenit bändin kanssa!

Terkut koulun ”bäkkäriltä”!

P.S. Olen tänään myös yrittäny metsästää Helsingistä pientä treenitilaa jonne pääsisimme tanssijoiden ja koreografin kanssa maanantaina 5.12 treenamaan musavideota varten. Joten jos sinulla on kartanosi alakerrassa peilisali niin infoa tulemaan -> info@jannikab.com! ;)