Rahalla ei saa rakkautta!

Tämän aamun aloitin viemällä auton korjaamolle. Vaikka auto onkin minulle erittäin ”rakas” niin kyllä on joutunut toteamaan että kyseinen menopeli on pahin rahasyöppö mitä on. Jos en joutuisi jatkuvasti ajelemaan ympäri suomea olisin kauan sitten myynnyt hököttimen pois ja sijoittanut senkin rahan unelmaani. Koska, niin kuin monessa muussakin asiassa raha on myös tässä projetkissa erittäin oleellinen osa. Täytyy sanoa että on joutunut miettimään ja sumplimaan todella paljon miten saa kaikki palaset loksahtamaan paikoilleen niin että ei ihan täysin mene hernekeittolinjalle tämä eläminen. Tähän mennessä se on kuitenkin onnistunut hyvin koska olen tehnyt kaiken pikkuhiljaa. Onnekseni olen myös joskus, ennen Gina Tricolla työskentelyä, ollut erittäin säästeliäs! Toki, paljosta on joutunut luopumaan, mutta sitäkin enemmän olen saanut kun olen satsanut johonkin sellaiseen johon uskon ja jota haluan. Mieluusti elän vaikka kaurapuurolla kunhan saan tehdä elämässä asioita jotka tekevät elämästä elämisen arvoisen. Vanha viisaus ”Rahalla ei saa rakkautta eikä onnea” pitää todella hyvin paikkansa!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Cqkghs1jQ4w[/youtube]

Nyt hiukset kiharalle ja pillifarkut jalkaan! Illalla keikalle Ikaalisten kylpylään 80-luvun tunnelmissa!