Suomen Robyn!

Eilen myöhään illalla onnistuin kaatamaan kupin kuumaa glögiä koneelleni kun yritin ”multi tasking”-osaamista. Koneella oleminen, glögin juominen ja koiran leikittäminen limaisella kumipallolla ei ollut onnistunut yhdistelmä. Kyllähän se hiukan harmitti (aika paljonkin) mutta, edes se ei onnistunut pilaamaan onnenpäivääni eilen. Siitä kiitos kuuluu teille! Kiitos valtavasta tuesta ja kannustuksesta jota olen teiltä saanut Onnenpäivä sinkun julkaisun myötä. Kiitos palautteesta, niin ruusuista kuin risuista, kaikki otetaan sydämellä vastaan. Itselleni Onnenpäivä biisi on todella rakas. Onnis on minun voimabiisini joka luo uskoa siihen että kaikessa pahassa on aina jotain hyvää! Toivon että joku muukin voisi saada biisistä lohtua tai että se saisi edes jalan vipattamaan!

Eilen oli vaikeata uskoa että Onnis todellakin soi YleX:llä. Mutta kyllä se sieltä taisi pauhata. Tässä todiste! ;)

P.S. YleX soitti juuri Onniksen ja minua verrataan Suomen Robyniksi!! Tämä käy vallan hyvin!!! :D