Viikon Teho YleX:llä!!!

Onnenpäivä on päässyt YleX:llä viikon teho biisiksi!!!

Täältä voit lukea enemmän ja käydä kommentoimassa! :)

Tänään on tapahtunut paljon! Juuri äsken lähti sinkun levykannet ja labeli sähköisesti painofirmaan. Ove Ritola on tehnyt todella hienoa työtä kansien suunnittelussa ja toteuttamisessa!!! Kiitos! <3

Niin kuin näkyy, sinkulla on mukana huikean hyvä K-system Remixi biisistä! Tämä tullaan myös piakkoin julkaisemaan musavideon kera! Musavideosta puheen ollen, sain tänään tietää että orginaali Onnenpäivä kappaleen musiikkivideo valmistuu välipäivinä!! Jeee! Nähtäväksi jää kuka saa videon ensiesityksen! ;)

Tänään olen myös lyönyt lukkoon levyn valmistumisajankohdan. Aikataulu on todella tiukka joten nyt alkaa todella kova biisien teko ja niiden metsästys. Oma tiimini on täystyöllistetty mutta vielä etsitään muutamaa kovaa hittiä!

Olen koko projektini ajan pyrkinyt antamaan nouseville tähdille mahdollisuuden näyttää kyntensä yhtälailla kun olen aina toivonut minulle annettavan. Joten, siksi tässäkin asiassa peräänkuulutan teitä pöytälaatikko runoilijoita ja biisin raapustajia. Otakkaa rohkeasti yhteyttä info@jannikab.com.

Last but not least, Helsingin päästä näytettiin kahdelta eri taholta vihreää valoa sen suhteen että aloitamme yhteistyön erään kampanjan tiimoilta. Siitä lähempänä lisää!

Nyt alan väsäämään YleX:n porukalle omatekoisesti joululahjan kun kerta ovat niin hienon ”Tee-se-itse”-popitar nimikkeen minule antaneet! ;) Huomenna olen YleX:n uuden musiikin iltavuorossa haastattelussa n. klo 19.