Hittejä hittien perään!

Eilen radio NRJ:n äänestys todisti että Onnenpäivä on enemmän hitti kuin huti!! JIPII!! Itseäni jännitti niin kamalasti äänestystulos että jouduin lähtemään talviseen myräkkään kävelemään. Pelkästään se että sinkkuni oli mukana äänestyksessä oli todellinen yllätys, joten voitte vain kuvitella mikä yllätys minua odotti kun tulin lenkiltä kotia. Ei siksi että en itse usko kappaleseen, mutta onhan se hiukan jännittävää kun oma esikoissinkku joka on tulos oman unelmansa tavoittelemisesta ja suurista uhrauksista pistetään linjalle Jennifer Lopezin ja Mick Jaggerin kanssa. Mutta, sainpahan taas todisettua itselleni että kova työ ja uurastus kannattaa. Mikään ei saa olla esteenä sille että haluaa elää omaa unelmaansa. Ei edes Amerikan pelottava ja jättimäinen musiikkikoneisto.

Onnenpäivä siis jatkaa tänään NRJ:n hitti vai huti äänestyksessä. Ääniänne kaivataan tänne!! <3 Myös YleX:n himotuimmat lista kaipaa teidän klikkausta tänne!

Kiitän teitä ihanat sydämen pohjasta. Ilman teitä olisin vain tyttö ison unelman kanssa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vjIwmJMqrco[/youtube]

P.S. Runotytön tunnelmia voitte seurata hänen kotisivuiltaan!!

P.S. Lisää hittejä tulossa. Eilen sain kuultavaksi uusia biisejä, tuotantoa seuraavalle biisille joka äänitetään JA sain myös itse pitkästä aikaa kirjotettua lyriikkaa.