Pleiboin onnenpäivä!

Eilinen päivä meni valmistellessa Onnenpäivä-sinkun lähetystä medioille. ISO kiitos avusta menee Lahden suuntaan!! Illalla cyber-palaveerattiin Mr. Tuottajan & Runotytön kanssa. Sain m.m. kuultavaksi tuotanto ideaa kahdelle seuraavalle biisille jotka äänitetään vajaan parin viikon päästä. Voin kertoa että loistavaa biisiä on tulossa!!!

Eilen Onnenpäivä ei enää päässyt jatkoon NRJ:n hitti vai huti äänestyksessä. Mutta ei haittaa. Oli nimittäin niin kova vastus, ja eikös se riitä että kerran todetaan että biisi on hitti!? ;) YleX:llä Onnis on edelleen mukana himotuimmat listalla. Teidän äänenne on kullan arvoinen. <3 Tällä biisiä voi himoita päivittäin!

Timo Pieni Huijaus jatkaa tänään hitti vai huti äänestyksessä.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=On-VNKCxhtA[/youtube]

P.S. Tänään olen saanut erittäin mielenkiintoisen yhteistyöehdotuksen. Siitä myöhemmin lisää. ;)