Selvis

Tänään tuli mukava yllätys kun Runotyttö lähetti minulle kuvan Elvis RY:n lehdestä jossa oli juttua Tekosyy-klubi esiintymisestämme.

”Kokkolan komiat

Jannika B ja Heidi Maria Paalanen valloittivat loppuillaksi Nostolavan. Tämä ohjelman osa on varattu uusille laulaja- ja lauluntekijälupauksille.

Tämä pari tekee tiiviisti työtä yhdessä, Heidi kirjoittaa laulut joita Jannika laulaa.

Jannika B on hurmaava nuori laulajatar, joka hakee parasta aikaa lisävauhtia uralleen Ikaalisten artistikoulutuksesta. Lahjakas laulaja, jolla on harvinaisen hyvä eläytymis- ja nyanssoimiskyky.

Heidi voitti 2010 Kotkan merilaulukilpailun sävellyksellään Sydänystävä on meri (san. Nina Erjossaari) ja sijoittui samaisessa kilpailussa toiseksi 2011 kappaleella Missä on mun Strömsö.

Heidän osuutensa alkoi Seuraavaan elämään -laululla ja jatkui Missä on mun Strömsö bossanova-henkisellä kappaleella. Jannikan tuleva sinkkukin, Onnenpäivä, sai ensiesityksensä Pirittassa. He lopettivat ohjelmansa Nyrkki –nimiseen kappaleeseen.”

Teksti: Risto Pekkala

Kuvat: Reino Pekkala

Vaikka kaikki ovat minua kieltäneet lukemasta kommenttejä Onnenpäivästä niin tänään kävin (taas) niitä YleX:n sivuilta lukemassa. Olen niin otettu ja kiitollinen siitä palautteesta ja tuesta mitä olen sieltä(kin) saanut! Negatiiviset kommentit jätän omaan arvoonsa koska olen oppinut jo kauan sitten että kaikkia ei voi miellyttää. Mutta, nyt tarvis taas muutaman kilkkauksen Onnenpäivälle tänne.

Nyt tekemään hiukan administratiivista työtä!! Voin kertoa teille että tämä artistina oleminen menee täysin kokopäivätyöstä!! Yrittäjyyttä parhaimmillaan!