Tiukka aikataulu

Jo yli viikon kestänyt flunssa alkaa pikku hiljaa hellittämään ja hyvä niin koska tulevalla viikolla pitäisi viettää aikaa studiolla! Alkuviikosta tarkoitus olisi laulella Lahden suunnalla ja loppu viikolla lähdenkin kotikaupunkiini Kokkolaan äänittämään pari veisua.

Tällä viikolla on siis jälleen kerran monta rautaa tulessa. Tänään pitää saada 3 eri hakemusta/ilmoitusta menemään liittyen Onnenpäivä-sinkkuun ja sen musiikkivideoon. Biisien tekstit ja rakenteet pitää lyödä lukkoon ja biisit pitää treenat ennen studioon menoa.

Viikon mittaan myös kaikki ratiot saavat Onnenpäivän toimitukseensa joten yritän parhaani mukaan järkätä hiukan tapaamisia radiohin kuullakseni heidän mielipiteitä Onnenpäivästä. :)

Kaiken lisäksi viime viikolla on mukavasti tullut valinnan varaa biiseistä ja ehdotuksia co-writtaamaan, joten päätöksiä pitäisi tehdä mitkä biisit päätyvät levylle ja tarvitaanko vielä lisää vaihtoehtoja. Nämä päätökset aiheuttavat eniten päänvaivaa varsinkin kun tiukka aikataulu meinaa hengittää niskaan.

Nyt laitan sumpit tippumaan, käärin hihat ja alan hommiin!! Maisemat ”työpisteeni” ikkunasta on ainakin erittäin kohdillaan.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! <3 Muistaakaahan himoita / inhota ja kommentoida Onnenpäivää täällä!