Emma Gaala!

Tänään on pitkä mutta todella mukava päivä tiedossa! Aamukaffet juotuani lähden Lahteen studioon laulamaan ja sieltä matka jatkuu kohti Helsinkiä jossa ihana Stage 11:in kampaaja Eva Forsman minua odottaa. ”Pienoinen” tyvikasvu kertoo hyvinkin siitä kiireestä mitä viimeaikoina on ollut, joten nyt on ihana istahtaa alas ja hengähtää hetkeksi. Ilta vietetäänkin sitten parhaimmassa seurassa Espoon Barona Areenaalla, Emma-gaalaa seuraten. Lavalle astuu mm. Chisu jota arvostan valtavasti. Hän on edelläkävijä, urauurtaja meille kaikille naisille jotka porskuttavat eteenpäin musiikkimaailmassa, joka toistaiseksi on hyvinkin miesvaltainen bisnes.

Vuoteni aikana olen tavannut monia kunnianhimoisia ja osaavia artisteja, bändejä ja muita musiikinalan konkareita jotka ovat antaneet kullanarvoisia vinkkejä uraani ajatellen. Tajusin vasta toissa päivänä kun luin Chisun haastattelua Seura-lehdestä, että en ole haastatellut ketään naispuolista henkilöä koko blogihistoriani aikana. Tähän tulee muutos.

Tässä viimevuoden Emma Gaala-tunnelmia!

Emma Gaala 2011

Kuva: Kira Hagström

Onnenpäiviä viikonlopulle ja klikkauksia Onnenpäivälle jotta kalju bändeineen pysyy perässä (kaikella rakkaudella). Pariisin keväälle kun vielä näytetään myrskyn merkit niin päästään kärkeen, joten Klick Klick!!! Viimeistä äänestyspäivää viedään tälle viikolle! <3