Emma-gaalan jälkipuintia

Eilisestä päivästä tuli todella kiireinen, kun paikasta A piti kiiruhtaa paikkaan B, josta juoksujalkaa paikkaan C, ja vielä kipin kapin paikkaan Ö. Maalaistyttö ei varmaan koskaan totu siihen, että välimatkat pääkaupunkiseudulla eivät ole aina sen 2 minuuttia. Tuossa ajassa olisin kerennyt Kokkolan läpi jo moneen kertaan.

Evan käsittelyssä Stage 11 kampaamossa sain kuitenkin vain istua ja nauttia. Kampaajalla käynti on aina yhtä terapeuttista.

Eilinen Emma-gaala toimi jälleen kerraan suurena motivaationa ja inspiraationlähteenä. Oli ilo seurata showta ja varsinkin niitä huikeita artisteja jotka lavalle astuivat, niin esiintymään kuin pokaamaan pystejä.

Paljon on ollut keskustelua suurien levy-yhtiöiden tarpeellisuudesta onnistuakseen musiikkimaailmassa. Tämä aihe tuli myös esille eilen monen Emma-voittajan puheessa. Toiset antoivat ymmärtää niiden tarpeettomuudesta, kun taas toiset ylistivät levy-yhtiöitään. Mutta, huomasin, että AINA levy-yhtiö kuitenkin pilkottiin henkilöiksi ”Kiitos A&R, kiitos Pr-henkilö, kiitos matti miksaaja ym.”. Joten tässä näemme, että SE mitä artisti tarvitsee ympärilleen onnistuakseen on loistava ja osaava tiimi, ja tämä on myös minun missioni! Jospa ensi vuonna minä saisin kiittää vuolaasti omaa tiimiäni, oli se sitten levy-yhtiö labelin alla tai ei.

Ihana Emma seurueeni! <3

Emma-Gaala12

Hiukset: Eva Forsman / Stage 11

Levy-yhtiöstä puheen olleen, viimeksi eilen sain kiinnostava puhelun shopaillessani mekkoa Emma-gaalaan. Tämä on jo kolmen viikon sisällä kolmas erittäin kiinnostava yhteistyötahon yhteydenotto. Minulle se kertoo siitä, että olen ahkeroinnut ja tehnyt jotain oikein matkani aikana. Kannustankin teitä kaikkia lähtemään teidän unelmien perään, kyllä kohtalo johdattaa kun olet oikealla tiellä.