Ahkera opiskelija!

Musiikki on viime aikoina vienyt aika lailla kaiken aikani. Tänään ajattelin kuitenkin keskittyä yrittäjyyttä tukevan koulutukseni loppuunviemiseen. Minähän olen viittä vaille valmis ”Master of Business Administration”. Välttämättä sitä ei ihan heti osaisi yhdistää vahvuudeksi valitsemalleni uralle mutta totuus on, että artistina oleminen on todellakin yrittäjyyttä ja johtamista parhaimmillaan. Yrittäjyys ja taiteellisuus ovat molemmat erittäin luovia aloja. Pitää olla mm. hyvin innovatiivinen ja ”hivenen” hullu…

Kiitos siitä ihanasta palautteesta mitä teiltä eilisen blogikirjoitukseni myötä sain. Ihanaa jos olen voinut omalla hulluudellani rohkaista muita tavoittelemaan unelmaansa….

”Rohkeus on sitä, että tarttuu toimeen, vaikka pelkää”, Meri-Paavo toteaa Edu Kettusen kirjoittamassa lastenkirjassa. Edu Kettunen on Suomi-popin ja -rockin pitkän tien kulkija.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fMw7YP4aPR0[/youtube]

P.S. Tällä viikolla on jälleen tullut monia mielenkiintoisia yhteydenottoja. Niistä myöhemmin lisää! ;)

P.S.S. Kerro minulle miksi luet blogiani? Vastanneiden kesken jaan Onnenpäivä-sinkkuja!! <3 P.S.S.S Onnis!!! YleX!!

2 thoughts on “Ahkera opiskelija!

  1. Moi Jannika!

    Yritin kirjottaa tähän vähän pidempää viestiä, mutta se ei näkyny kokonaan, joten päätin laitta pidemmän version tuonne Facebookiin. Laitoin kuitenkin tänne tämän lyhyen viestin, jotta ihan varmasti oon mukana kilpailussa :D

    viestin suhteenn

  2. Päädyin lukemaan tätä blogia ihan silkasta mielenkiinnosta. Näin biisisi YleX:n soittolistalla, mutten kiinnittänyt siihen sen enempää huomiota, ajattelin vain että yksi suomenkielellä laulava nainen JÄLLEEN lisää jo ennestään ruuhkautuneeseen naistarjontaan. Mutta sitten sattumalta kuulin Onnenpäivän siltä samaiselta kanavalta ja yllätys oli positiivinen, kun selvisi että biisin takana olikin juuri se sama biisi, jonka olin ignoorannut aikaisemmin. Tämän jälkeen oli sitten pakko selvittää, että kuka on Jannika B!

    Mielenkiintoista luettavaa tämä! Hienoa, että joku jaksaa nähdä näin paljon vaivaa, että pääsee tekemään työkseen juuri sitä mitä haluaa – ja hyvältä näyttää!

Comments are closed.