Isoja päätöksiä!

Istun tällä hetkellä kahvilassa jota ympyröi suuren kauppakeskuksen vilske ja melske! Korvissa pauhaa itse asiassa oma musa! :D Minulla on suuria päätöksiä edessä. Seuraavan sinkun valitseminen tulee olemaan todella haastavaa koska kaikki vaihtoehdot ovat niin hyviä! Mutta tämähän on vain positiivinen ”ongelma”! ;) Muut päätökset liittyvät ja vaikuttavat suuresti minun uraani ja sen tulevaisuuteen. Välillä tuntuu että näin isoja päätöksiä ei yhdelle pienelle ihmiselle pidä antaa. Toisaalta, niinkuin ystäväni minulle sanoi vuosi sitten kun rohkaisi minua lähtemään unelmani perään ”Ihmiset jotka tekevät päätöksiä, vaikka ne olisivatkin vääriä, päätyvät todennäköisemmin haluamaansa tulokseen, kun ihmiset jotka eivät”. Kävin kyseistä lausetta paljon läpi ajatuksissani ja totesin pohdinnan jälkeen sen erittäin paikkaansa pitäväksi. Koska, jos teet väärän päätöksen ja seinä tulee vastaan, teet todennäköisesti uuden päätöksen joka vie sinua taas eteenpäin. Harva päätös on huono, koska niistä vääristäkin päätöksistä aina oppii. Tai tämä olisi ainakin toivottavaa.

Radio Aallon musiikkipäällikkö antoi alkuviikosta vinkin, että minun kuuluu saada itseäni tunnetuksi mediassa lehtien ym. kautta jotta he ottavat Onnenpäivä kappaleen soittoon. Vinkistä vaariin ja nyt vastailemaan kahteen eri haastikseen! ;)

Kuva: Tom Hakala

Päätä sinä onko Onnenpäivä ”hot or not” YleX:n himotuimmat listalla! ;)

P.S. Sivuillani on tällä hetkellä jotain häikkää ja tämän viikon kirjoitukseni eivät etusivulla jostain syystä näy. Facebookin Jannika B Official sivuilta löytyy kuitenkin suorat linkit juttuihin, joten sitä kautta voit lukea tämä viikon kuulumiseni.