Put your future in good hands, your own

Aamupäivä on mennyt yrittäessa saada sivuni jälleen toimimaan, tuloksena vain suuri ärsytys! Nyt keskitän energiani johonkin ihan muuhun ja luotan siihen, että ammattilaiset hoitavat homman ja saavat sivut taas kuosiin kiireen vilkkaan! Kunnes näin tapahtuu, voitte käydä Facebookin Jannika B Official sivulta lukemassa viime viikon blogipäivitykset.

Viikonloppuna sain pistettyä hyvin ajatuksia kasaan tulevasuuttani ajatellen! Hassua on se, että meillä ihmisillä on tapana aliarvioida itsemme ja osaamisemme. Itsensä arvostaminen on useasti todella kaukainen käsite. Mutta kuinka voimme olettaa, että kukaan uskoo ja arvostaa meitä, jos sitä ei itsekään tee? Jännityksellä jään odottamaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan!

”It’s not who you are that holds you back, it’s who you think you’re not.”

Olen päättänyt, että tulevaisuuteni pidän visusti omissa käsissäni, mutta se ei tarkoita sitä, että minun pitäisi osata tehdä kaikki itse esim. nettisivujen korjaus! ;)

YleX äänestykset kaipaavat päivittäin teidän mielipiteitänne!!

”Kuka on kuumin naisartisti”-äänestys

Himotuimmatlista