Muusikot hoi!!!

Alkuvuodesta on alkanut tulemaan kovastikkin keikkapyyntöjä! Ihanaa!! Mutta koska olen todella kiinni levynteossa ja sen ympärillä olevissa asioissa, en tällä hetkellä ole uskaltanut ottaa keikkoja vastaan. Yksi ongelma on myös se, että minulta puuttuu suurin osa muusikoista, joka on aika oleellinen asia! :D Tänään kuitenkin suostuin pienelle hyväntekeväisyyskeikalle Espooseen, koska tapahtuma on erittäin hyvän asian puolesta. Tästä lisätietoa lähempänä.

Mutta, nyt muusikot hoi! Ilmoita kiinnostukesi hypätä mukaan minun poppooseen -> info@jannikab.com. Kerro itsestäsi lyhyesti tai pitkästi! Mieluiten ihan miten vaan! Toivon varsinkin että naismuusikot ottavat rohkeasti yhteyttä!!

Jos et vielä tiedä mitä tyyliä edustan niin tässä vinkki…;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CrkLS85pkTw[/youtube]

Tänäänkin saa antaa oman mielipiteensä tänne ja tänne! Tackar och bockar!

Nyt hyötyliikuntaa lumitöiden parissa!

P.S. Valitettavasti sivuni edelleen poistavat aina edelliset kirjoitukseni uuden kirjoituksen myötä. Pahoittelut tästä ja eikun kun Facebook Jannika B Official sivuilta lukemaan kuluneen viikon päivitykset! :)