Testing

Testing, testing…Tällä viikolla hermojani on koeteltu nettisivujeni suhteen. Tätä kirjoittaessa en ole yhtään varma saanko tekstin sivuillani näkyviin. Noh, toivotaan parasta ja pelätään pahinta. Eilen kävin laulamassa muutaman uuden demon ja jännitti todella paljon koska demottaminen tapahtui eri olosuhteissa kun normaalisti. Yleensä demotan turvallisesti Runotytön kauniissa työhuoneessa jossa seinillä enkelinsiipiä ja kauniita kuvia. Eilen demottaminen tapahtui pimeässä ja kylmässä varastossa jossa seinillä oli…jotain epämääräistä. Kultakutri-Runotytön tilalla äänittämässä oli Hells Angelsin kauan kadoksissa ollut velikulta! ;) Hyvin kuitenkin meni ja sain kolme uutta biisiläistä demotettua. Iso kiitos Arskalle avusta!!

Huomenna suuntana Helsinki! Päivä menee tyttöjen juttuja touhutessa ja illalla on tarkoitus olla Finnish Game Awardseissa jossa lavalle astelee mm. Kristiina Wheeler!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GF1oFGl9jJE[/youtube]

Perjantaina onkin sitten todella mielenkiintoinen palaveri! Sitä odotan todella innoissani! Lisää infoa coming sooon!! ;)

Lisätietoa odotellessa käykäähän himoitsemssa Onnenpäivää täällä!!! Viimeisiä päiviä tälle viikolle joten jaksaa, jaksaa!!!

P.S. Kuvia ei ainakaan saa lisättyä sivuille!

P.S.S. Serkkutytölle ONNEA pienen pienen prinsessan syntymän johdosta! Tuoreelle iskälle myös onnea! Ystävänpäivä meni kyllä jännittäessä teidän puolesta! <3