On tänään onnenpäivä!!

No johan oli perjantai! Aamuinen palaveri oli loistava ja sen pohjalta solminkin itselleni mahtavan yhteistyödiilin. Olen tästä yhteistyöstä todella innoissani ja odotan sitä hetkeä että pääsen sen teille kaikille kertomaan…! Kova työvoitto takana mutta vielä suurempi työurakka edessä. Ystävieni kehoituksesta ja luvalla pystyin kuitenkin jo eilen skoolaamaan onnistumistani NAMU:n kekkereissä. Itse asiassa, eilinen taisi olla aika valtava onnistuminen/etappi unelmani eteenpäin viemisessä… Tänään juhlistan ja suon itselleni vapaapäivän.

Nyt puen lämpö tumput ja töppöset päälle ja suuntaan katseeni taivaalle lennättämisen merkeissä. Huomenna katse taas vahvastit tulevissa haasteissa.

Leppoisaa lauantaita kaikkille! Tänään todellakin ON onnenpäivä joten käykäähän himoitsemassa Onnista!! ;)

P.S. Kokkolan Jesselle erittäin paljon onnea älyttömän hienosta vedosta Voice of Finland ohjelmassa ja jatkoon pääsystä!! Jessen tulkinta Minä ja hän-kappalesta sai kylmät väreet juoksemaan pitkin kehoani!