Suuntana Helsinki!

Tänään taas suuntana Helsinki! Illalla olisi radiohaastis Helsingin lähiradiossa jonka taajus onpi 100,3MHz! Haastattelu on n. klo 19.00 joten kannattaa olla kuulolla. Studioon voi myös lähettää terkkuja numeroon 046 5316322. Vaikka todella hyviä nimiehdotuksia onkin jo tullut levymerkilleni, niin vielä en ole saanut sitä päätettyä joten jos ei muuta, niin lähettäkää vaikka nimiehdotuksia joita voin puida suorassa lähetyksessä!

Aamupäivä on mennyt taas sähköpostien kimpussa. Mutta eipä tunnu työltä kun saa tehdä töitä oman unelmansa eteen. Suosittelen…;)

Kokkola hoi! 9.3 K-System saapuu Kokkolan Komiaan! Komian facebooksivuilla on kilpailu jossa voi voitta ilmaisia + avec kutsuja tapahtumaan. Go and check it out!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=u_loMhj6qOk[/youtube]