Uusi viikko, uudet kujeet ja pinkki kakku!

Nonni, uusi viikko pyörähtänyt taas vauhdilla käyntiin! Tekemistä ja päätöksiä on taas tälle päivälle riittänyt niin, että meinasi ihan ahdistus pukata päälle! Huomenna on kuitenkin iso päivä, todellinen onnenpäivä, joten kannattaa kurkata tänne blogiin heti aamusta! Onni on myös se, että olen saanut uuden ylläpitäjän sivuilleni ja nyt sivut toimivat taas loistavasti! Kiitos Aki! :)

Huomenna minulla taitaa olla myös synttärit ja viikonloppuna niitä juhlistettiin hiukan ennakkoon maailman suloisimmalla synttärikakulla! Kakku oli todella maukas ja siinä oli kaikki oleelliset asiat: Koristeena rakas karvakuononi Sputnik JA se oli pinkki! Kiitos Kati!!

Tässä muutama haastis jotka ovat ilmestyneet viime päivinä:

Jannika B – Kohti Unelmaa

Jannika B todisti – poppari voi menestyä ilman levy-yhtiötäkin!

P.S. Onnenpäivä on nyt nostettu YleX:n soittolistalle, joten nyt kappaletta voipi kuulla useammin heidän taajuuksillaan!! Jeee!! Kipaletta saa myös edelleen himoita YleX:n himotuimmatlistalla!!