Tiedote

Vuosi sitten vietin syntymäpäiviäni rakkaiden ystävieni kanssa Emma Gaalassa. Sinä iltana kerroin myös heille aikeistani aloittaa esikoisalbumini teon omakustanteisesti ja ajatusta blogista, jossa kerron avoimesti matkastani kohti elämää musiikin parissa, josta olen haaveillut. Paljon on tapahtunut kuluneen vuoden aikana. Haikeana ja ylpeänä selailin eilen vuodenaikaisia blogikirjoituksiani. Viime vuoteen on mahtunut niin paljon kaikkea, että on vaikea ymmärtää, että siitä tosiaan on vain vuosi aikaa kun istuin Barona Areenan katsomossa Emma Gaala seuraamassa ja tokaisin ystävilleni, ”Tuolla lavalla minä tulen vielä joskus seisomaan”

Paljon on tehty töitä ja vielä on pitkä matka edessä….Mutta nyt minulla on niin hyvä tiimi koossa, että oksat pois!! Kiitos Heidi Maria Paalanen alias Runotyttö ja Jonas Olsson alias Herra tuottaja siitä, että uskoitte minuun ja unelmaani! Kiitos perheeni ja ystäväni tuesta ja kannustuksesta. Kiitos te kaikki jotka olette vuoden aikan suostuneet minua tapamaan haastattelun merkeissä ja olette auttaneet minua pääsemaan lähemmäksi unelmaani jakamalla viisauksianne. Keep it coming, niitä tarvitaan! ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CrkLS85pkTw[/youtube]

P.S. Kaikki blogikirjoitukset löytyvät nykyään täältä samasta paikasta joten ei muuta kuin penkomaan menneitä tapahtumia ja muistakaa himoita Onnista!! YleX Himotuimmatlista!!

Tiedote 28.2.2012

Vapaa julkaistavaksi heti

JANNIKA B SOLMI MITTAVAN YHTEISTYÖSOPIMUKSEN SONY MUSICIN KANSSA

Omaehtoisen artistin debyyttialbumi julkaistaan syksyllä hänen Ona- levymerkin kautta

Jannika B on solminut mittavan yhteistyösopimuksen Sony Musicin kanssa. Vielä nimeämätön debyyttialbumi julkaistaan syksyllä 2012 Jannika B:n oman Ona-levymerkin kautta

Jannika B aloitti esikoisalbuminsa teon omakustanteisesti yhdessä tuottaja Jonas Olssonin (mm. Deep Insigth, Superscar) ja lauluntekijä Heidi Maria Paalasen (mm. Leena Ihmemaassa, Annika Eklund) kanssa. Artisti on lähtenyt omin voimin liikkeelle, kerännyt tiimin ympärilleen ja päättänyt toteuttaa unelmansa oman visionsa kautta. ”Levy-yhtiötä en edes havitellut, vaan ajattelin paketoida koko jutun omannäköiseksi ja julkaista sen itse. Menestyksen myötä huomasin kuitenkin tarvitsevani isomman tiimin ympärilleni. Yhteinen sävel löytyi Sony Musicin kanssa jossa motivaatio tehdä töitä yhteisen päämäärän eteen on vahva”, Jannika B kertoo.

Jannika B. on julkaissut itse Onnenpäivä –singlen. Jannika B teki huikean työn ja raivasi tiensä Onnenpäivä -sinkullaan jo mm. YleX:n ja NRJ:n soittoon. YleX:ltä ”Tee-se-itse-popitar” -lempinimen saanut artisti on osoittanut kaikille, että unelmat voivat toteutua jos vain tahto ja rohkeus riittävät.

”Onnenpäivä -kappale on tarina eroprosessin vaikeudesta ja haikeudesta, mutta samalla muistuttaa siitä että, pahassa voi olla myös jotain hyvää. Joskus ainut ratkaisu on ero, ja se saattaa olla uuden ja paremman elämän alku.” Jannika B. kuvailee.

Haastattelut + tiedustelut:

Katja Vauhkonen / Sony Music

Katja.vauhkonen@sonymusic.com

Puh. 0207 421 558

www.sonymusic.fi

Keikat:

Mikko Varjamo / Popgee

Mikko.varjamo@sonymusic.com

Puh. +358 40 843 3169

www.popgee.fi

2 thoughts on “Tiedote

  1. Hienoa Jannika!
    Onnittelut myös synttäripäivän johdosta! <3

Comments are closed.