Menestyksen salaisuus?

Nightwish oli lauantaina todella kuumaa kamaa Helsingin jäähallilla! Ei pelkästään siksi, että tuntui kun halli olisi ollut tupaten täynnä, mutta myös koska lavashöw alkoi ja loppui huikeisiin tulispektaakkeleihin joista varmasti jokainen sai kunnon kiksit ja löysi sisäisen pyromaaninsa.

Eilen yritin viettää vapaapäivää. Yleensä se ei hirmu hyvin onnistu, koska ajatukset raksuttavat koko ajan. Impulsiivinen ihminen kun olen, otan nopeasti virikkeitä kaikesta mitä ympärilläni tapahtuu ja assosioin ne omaan musiikkiini. Varsinkin kun tekstin kirjottaminen on aktiivisesti käynnissä.

Seurasin eilen myös mielenkiinnolla Suomen Idolsia, jossa mukana Kokkolan poika Torsten! Jee! Tuli taas paljon mietittyä koko Idols formaattia. Kaikkihan lauloi nätisti ja hiukset oli hienosti, mutta kun aloin miettimään kenen keikalle menisin, niin lopputulos jäi aika laihaksi. Toisaalta, en ikäpäivänä olisi mennyt oman semifinaali esitykseni perusteella omalle keikalleni, joten se annettakoon heille anteeksi. Totesin vain jälleen kerran, että Idols on viihdettä ja se voi mahdollisesti olla jollekin ponnahduslauta jos kilpailija niin päättää ja haluaa. Oikea työ alkaa vasta sitten kun kamerat sammuvat, silloin punnitaan laulajan tahtotila. Vahvat persoonat selviytyvät! Johan se on todettu monta kertaa; Hyviä laulajia löytyy, mutta oikeat artistit ovat harvassa!

Joku voisi tehdä tutkimuksen siitä, mikä yhdistää menestyksekkäitä artisteja?

Remember this!? :D