Pääsiäis-sairasloma!

Pääsiäinen on mennyt sairastellessa, tottakai! Mutta äidin hoivissa on hyvä olla, joten enköhän saa itseni studiokuntoon piakkoin. Lauluintoa on kun pienessä kylässä, koska demotettavia ja äänitettäviä biisejä on jonoon asti! Odotan varsinkin todella paljon, että pääsen laulamaan hiturin ala Runotyttö! Kappale sai minut kyyneliin ensikuulemalta, joten nyt osu ja uppos! Sama tapahtui Onnenpäivän kanssa, joten hittiä pukkaa! ;)

Eilen aamulla sain raapustettua uutta tekstiä, joten homma etenee myös sairaspediltä! Illalla kävin vanhempieni kanssa rockikeikalla ja tapasin ihania ihmisiä jotka yllättivät kannustuksellaan! Kiitos kauniista sanoista ja lupaan, että uutta sinkkua tulee lähiaikoina!!

Sputti ottaa pääsiäisenä aika iisisti!

4f82c8ff2408a_kuva.jpg

Lähetetty iPhonesta