Puuhapäivä

Eilen oli todella puuhakas ja antoisa päivä! Aamusta kävin minun Kokkolan (Soon to be Helsingin) hovikampaajallani, pistämässä päästä sen osan kuntoon johon voin vaikuttaa. Kampaajalta lähdin suoraan studioon demottamaan tehokkaasti tunnin verran.

Äänittämisen jälkeen kävin kahveella ydin Kokkolassa ja sain raapustettua uutta tekstiä. Sieltä heilahdinkin Runotytön luo, jossa väännettiin lyyriikat yhteen Herra Tuottajan biisiin! Hyvä tulee!

Teksti valmistui sopivasti klo 20:00 kun TV:stä kuului Voice of Finlandin tunnari. Runotytön hyvä ystävä ja Kokkolan poika Jesse esiintyi heti toisena. Totesin jo ensitahdeista ”Heittämällä jatkoon”! Jee, hyvä Jesse!

Loppuilta menikin nenä kirjassa…Luin joskus tutkielman sisaruksista, jossa väitettiin, että kolmas tulokas olisi aina eniten taiteilija sielultaan! Minä olen kolmas katraasta, samoin kuin Monroe. Siinä todiste! ;)

Mahtavaa lauantaita kaikille! Minä sain jo kirjotettua uuden tekstin….I’m on fire baby! :D

4f8924af7ebc2_kuva.jpg

Lähetetty iPhonesta