Kohti menestystä!

Minulla on ollut ilo ja kunnia kuulla monestakin suunnasta, että olen toiminut omalla touhullani inspiraationa ja rohkaisuna ihmisille. Henkilöt ovat tulleet suoraan sanomaan, että ”ilman sinun esimerkkiäsi en olisi uskaltanut toimia.” Yleensä puistelen päätäni ja naureskelen asian pois, ”Eihän tässä nyt ole vielä mitään” ”Kunhan yritän” ”Vielä on pitkä matka edessä menestykseen” jne.

Tänään kuitenkin, aamukahvia juodessa ja Hidasta Elämää-sivuston artikkelia lukiessa tajusin, että johan tässä on menestystä kerrakseen. Minä saan tehdä juuri sitä mille sydämeni palaa, ja mitä parasta, olen sitä tekemällä voinut auttaa muita.

Tästä lähtien hengitän teidän inspiroivat tarinanne niin syvälle itseeni, että epäilyn ja unohduksen hetkellä, sisukalunikin muistuttavat minua omasta menestyksestäni!

Sana ”menestys” on tästä päivästä lähtien minulle synonyymi sanalle ”onnellinen”!

Minä olen menestynyt!!! ;)

Kuva: Tom Hakala / Antom Allstar

Teille jotka ovat kysyneet minulta ”Miten olet onnistunut?”, nämä 16 pientä askelta voin allekirjoittaa täysin!