Sinkkuraati!

Uusi viikko pyörähtänyt taas käyntiin. Viikonloppu meni rokatessa Radio Rock risteilyllä, ja vaikka huisin hauskaa olikin, niin mikään ei voita sitä tunnetta kun saa kaatua omaan sänkyyn ja ottaa rakkaat karvakuonot viekkuun. Iso kiitos hoitajille!! <3

Tykkään todella paljon käydä live keikoilla, oli musatyyli tai bändi mikä tahansa! Keikoista saa älyttömän hyvät kiksit!! Muiden kiekoista oppii myös todella paljon siitä mikä toimii ja mikä ei. Minähän olen tunnetusti todella huono välispiikeissä, joten on hyvä käydä vähän pöllimässä muiden laineja! ;) Ei vaiskaan, ei kukaan ole seppä syntyessään, ja myös tällä alalla niinkuin monessa muussakin hommassa, tekemällä oppii ja kokemus tuo varmuuttaa! Keikkailuintoa minulla on enemmän kuin isossa kaupungissa, joten odotan todella innolla mitä kesä ja syksy tuo tullessaan!!

Fakta on kuitenkin se, että ennen kun voi tehdä keikkaa, pitää olla levyllinen biisejä joilla keikkaa tehdään. Joten, aamupäivä on taas mennyt demoja kuunnellessa. Positiivinen ongelma on se, että tässähän alkaa olemaan jo runsauden pula! ;) Mutta, tämähän ei haittaa, koska toinen levy on tulossa ihan saletisti! Vaikeinta tällä hetkellä on kuitenkin päättää seuraava sinkku!!! Voiko järjestää 10 hengen raadin päättämään se puolestani!? Vapaaehtoisia? :D

Nyt lähden taas tapaamaan kirjanpitäjää!

Hasta la vista!

4fa788d7b2879_kuva.jpg

Lähetetty iPhonesta