Koneet käy kuumana!

4fa9663bcbf56_kuva.jpg

Terveiset kotimatkan taukopaikalta klo 21:22! Tänään on ollut pitkä päivä ja hehkeys sen mukainen! :D

Herätys oli tänään aikainen koska pyyhälsin heti aamutuimaan pääkaupunkiseudulle, Lauttasaareen Sonyn kottorille. Tapasin ihanan A&R:ni ja superpromoottorini, joiden kanssa pidimme biisieni kuuntelusession ja rankkasimme top 5 mahdollista sinkkubiisiä! Näistä viidestä pudotamme vielä pari, jonka jälkeen heitän pallon teille ihanat ihmiset!! :) Pääsette jälleen kerran auttamaan ja vaikuttamaan!! Lisätietoa tästä lähitulevaisuudessa, joten stay tuned!

Palaveerasin myös keikkamyyjäni kanssa, ja iloisena yllätyksenä sain kuulla, että kysyntää on ollut todella paljon, mikä on mahtavaa varsinkin siihen nähden, että minulta on toistaiseksi tullut vain yksi sinkku! :D Mutta, no hätä! Ette tule pettymään! ;)

Illalla palaveerataan vielä tuotantotiimini kanssa, skype-session merkeissä, jotta päästään ajantasalle ”To Do”-listan kanssa! Koneisto höyryää taas niin kuumana, että tässähän tulee ihan hiksa!

Huomenna ajattelin nukku pitkään, jotta saan pääni toimimaan kun on aika tehdä kausiveroilmoitus. Niinh, tämän teen vielä itse, sen jälkeen tilitoimisto saa ottaa ohjat käsiinsä ja minulla koittaa vapaus! Ah!

Toivon teille kaikille ihanaa tiistailtaa!

Lähetetty iPadista