Homma haltuun!

4fb8f6b74723b_kuva.jpg

Ensi viikko on työntäyteinen! Tiedossa Helsinkiä, demotusta, palaveeraamista, suunnittelua ja pähkäilyä! Tänään taas tajusin kuinka nopsaa aika menee ja tässähän meinaa tulla hätä, että saan levyn valmiiksi syksyksi. Toki, yritän koko ajan pitää mielessä minulle annetun erittäin hyvän vinkin, että ”parempi tehdä hyvä levy, kun hyvä aikataulu”. Komppaan tätä täysin, mutta kun itselläni on niin hyvä fiilis levystä, niin en haluaisi sitä pantata. Haluan päästää biisit elämään omaa elämäänsä maailmalle ja seurata ylpeänä tiimini aikaansaannosta! Tulen seisomaan tämän levyn takana 110% ja voin vain toivoa, että joku muukin tykkää! :)

Aikataulua kiristää monikin asia. Minulla on muutto edessä, tuottajalle on tulossa perheenlisäystä, Runotytön ja monen, monen muun tärkeän linkin kesälomat pukkaa päälle!

Mutta, niinku yritän aina itselleni muistuttaa, että ressaaminen on turhaa. Stressi vie vaan paljon energiaa, eikä se yleensä tuota mitään hyvää. Yritän siis kääntää oman ressini tehokkaaksi toiminnaksi ja hoitaa homman kotiin!

Nyt toivon, että Suomikin hoitaisi homman kotiin, vaikka hiukan huolestuttavalta näyttää! Välillä pitää vääntää, mutta luotto on kova kaiken suhteen!! ;)

Lähetetty iPhonesta