Draamaa

4fc091139e1d0_kuva.jpg

Aina ei mene niin kuin elokuvissa, noh eilisen tapahtumien perusteella minun elämän draamasta riittää vaikkapa huru moneen elävänkuvan episoodiin! Oli jännitystä, kauhua, tragikomiikkaa ja nyyhkytarinaa! Huonon nukutun yön jälkeen, mieli kuitenkin kirkastui kun pääsin kuuntelemaan uusimpia demotuksia jotka tuottaja oli lätkässyt yhteiseen droppikseen! Aaaaa!!! Tää on niin huippua. ”Eilen itkin, tänään nauran” on laini tulevasta sinkustani, ja sopii täydellisesti tähänkin hetkeen. On tämä melkoista vuoristorataa, mutta olkoot, tunteepahan elävänsä!

Nyt hiukan mielenlepytystä auringossa Herra Sputnikin kanssa ja myöhemmin suuntaan Naantaliin katsomaan tulevaa ihanaa hoidokkiani, nimittäin valkoista pianoa! <3

Tässä ajatus joka minusta on aika osuva…

"When you really trust someone, you have to be okay with not understanding some things"

Lähetetty iPhonesta