Ovi

4fc6480e45d01_kuva.jpg

Tässä onpi se ovi jonka läpi aina jännittyneenä tepastelen sisään studioon, kun menen lurittelemaan nauhalle. Eilen ja tänään olen käynyt äänittämässä kesäsinkkuani. Minun tuurillani, allergiani joka oli jo hiukan hellittänyt eteläsuomessa, iski todella pahasti päälle heti kun saavuin Kokkolaan. Joten, helpolla ei biisi ole syntynyt. Välillä tuntu, että happi loppuu ja korkeat äänet ei meinannut millään tulla ulos. Tämän takia taukoja oli melkeen enemmän kun itse työtä! Tämä laulu, on siis todellakin puristettu minusta ulos.

Tämän päivän yllätys oli se, että herra tuottaja pisti minut räppäämään! Todella innoissaan ja kauhuissaan odotan lopputulosta! :D

Tässä vaiheessa täytyy hiukan taputtaa itseään olkapäälle, koska vaikeuksista huolimatta tiedän, että biisistä tulee loistava. Wiii!!!

Lähetetty iPhonesta