Virallinen kesänavaus!

Tänään kesä 2012 on ns. virallisesti astunut voimaan kesäkuun myötä. Olen varma, että tästä kesästä tulee yksi parhaimmistani. Kukkien lailla, toinen sinkkuni on myös puhjennut kukkaan oikeiden äänitysten myötä. Olen niiin onnellinen biisistä. Tänään olen suunnitellut siihen musiikkivideota, ja ollut jo yhteyksissä tanssija/koreografi Sara-Sofia Sarkkiseen, joka oli myös pääjehu Onnenpäivä sinkun musiikkivideolla. Ensi viikolla menen tapaamaan tekijät, Anatom Allstarista palaverin merkeissä. Toivotaan, että näistä kuvauksista tulisi hiukan lämpimämmät kuin mitä Onnenpäivä-kuvaukset olivat, nimimerkillä ”Puolialastomana sateen ja kylmän tuulen seassa jorannut punapää”. ;)

Tänään olen myös väsännyt vastapainoksi hiukan koulujuttuja! Hyvä minä! Ei ole nimittäin helppoa, varsinkaan näin aurinkoisena päivänä, fokusoida ajatuksensa opintoihin. Noh, olen todella loppusuoralla. Lähes viittä vaille valmis, joten kyllä minä tämän saatan loppuun. Jospa sitä lopputyötä voi sitten väsätä ajankuluksi keikkabussissa!? ;)

Puhuin toissa päivänä hyvistä uutisista! Noh, minulle tuli mukava ilmoitus, että pääsen Asteen mukana lämppäämään Pitbullia ensi viikon tiistaina Suvilahteen! Oujee! Jännittää aika paljon.