JB in da house!

Noniin, eilen ja tänään olen sitten oikein toden teolla päässyt jonkun sortin valokeilaan HipHop-genressä. Eilen sain kunnian nousta lavalle Asteen rinnalle lämppäämään biisin verran Pitbullia. Tänään Uniikin uunituore albumi Kiitorata on nähnyt päivänvalon, jossa minä mukana feattaamassa biisissä nimeltä ”Herra Väärä”. Pääsin myös säveltämään oman osuuteni, ja on biisiin muutama muukin minun ehdotus otettu huomioon! Jee!! Nämä feattaus jutut ovat todella mageita ja opettavaisia. Olen todella kiitollinen siitä, että olen nämä mahdollisuudet saanut. Kiitos Aste! Kiitos Uniikki! Ja nyt kaikki kipin kapin ostamaan Uniikin, Kiitorata-albumi kaupasta!!
Kuvat: Maiju Tanttari

Kuka olisi uskonut, että 11 vuotta sen jälkeen kun 16 kesäisenä, silloisen nuoruudenrakkauteni soittimesta kuulin ”Hei Neidit”, olen itse laulamassa Uniikin levyllä. Käsittämätöntä!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kfb_aeDkWGw[/youtube]