Sumplimista!

4fd10c500d577_kuva.jpg

Tänään on ollut kiireinen ja pitkä päivä, mutta erittäin antoisa. Olen saanut selvitettyä paljon hyvää infoa liittyen mm. keikkailun kulurakenteeseen niin, että minä ja keikkamyyjäni osataan hinnoitella keikkani oikein, niin minulle kun muusikoille ja keikantilaajalle. Huh, aikamoista sumplimista.

Bändin kokoamisessa on myös ollut sumplimista. Eilen minulla oli pelkästään kosketinsoittaja ja rumpali, tänään tilanne muuttui niin, että nyt minulla on pelkästään kitaristi ja basisti. Kyllä minä tiesin, että musabisnes on nopeaa, mutta tämä oli hiukan yllättävää! :D Mutta eipä mene tylsäksi! Joten muusikot hoi, viestiä inboxiin!

Tänään tapasin myös erittäin inspiroivan naisen, joka on esimerkillinen tapaus rohkeudesta! Siitä lisää huomenna! :)

Iltapäivällä käväsin paikassa jossa en ikinä ennen ole käynyt, nimittäin Korkeasaaressa! Muistakaamme ”Kamelit eivät naura toistensa kyttyröille…”

Lähetetty iPhonesta