Tanssijoita hakusessa!

Kesäkuun 19. päivä koittaa taas se hetki kun on toisen sinkkuni musiikkivideokuvaukset! Etsin nyt musiikkivideolleni tanssijoita! Varsinkin pari poikaa olisi mukava saada riveihin mukaan! Jos sinulla on intohimo tanssiin, olet innokas ja nopea oppimaan, etkä hermostu odottamisesta, ota yhteyttä info@jannikab.com! ;)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CrkLS85pkTw[/youtube]

7 thoughts on “Tanssijoita hakusessa!

 1. missäköhän päin on nämä kuvaukset ovat?:)

 2. minua kiinnostaa todella paljon tanssiminen se on todella ihanaa ja olen kärsivällinen mutta onko ikärajaa??

 3. Hei!
  Olisiko kiinnostusta ottaa kohta 9v. tyttö mukaan videollesi? Hän harrastaa StepUp Schoolissa nykyisin Street tanssia ja aikaisemmin ollut showdance ryhmässä. Erittäin tanssillinen nuori neitokainen.
  Ota yhteyttä jos kiinnostaa. :D
  Yst.terv. Seija Lindholm (äiti)

  1. Mukava kuulla! Olen yhteyksissä jos tulee sellainen tilanne. Terkkuja tytölle! :)

Comments are closed.