Iloa ja surua

Tänään, toinen singleni on lähtenyt miksattavaksi maailman parhaimmalle Artulle. Perjantaina se lähtee masteroitavaksi ja sitten sen pitäisi olla ready! Huh! Onpa aika huikean jännittävää… Nämä on niitä hetkiä, minkä takia on tehty niin paljon töitä, että välillä oma ja läheistenkin psyyke on ollut koetuksella! :D

Huomenna on promokuvien aika! Joten tänään olen käynyt Lahden My Illusionin, ihanalla Nanalla laitattamassa räpsyttimet hienoiksi. Kiitos Nana, mahtavaa työtä!! Monia tekijöitä koittaneena voin lämpimästi suositella kyseistä paikkaa.

Kävinpä myös samalla reissulla hakemassa kuvausvaatteita.

Tämä musabisnes kun on välillä hiukan hektistä ja täynnä nopeitä käänteitä, ovat aikataulut monesti hiukan haastavia. Tänään olen nimittäin yrittänyt suostutella graafikkoa tekemään minulle sinkunkannet maanantaiksi. Saa nähdä miten käy! ;)

Lopuksi, haluan lähettää syvät pahoitteluni ystävälleni ja hänen perheelleen, surullisesta perhetapahtumasta. Voimia! <3