Uutta matskua!

Eilen oli piitkä, hektinen ja jännittävä päivä, mutta kuitenkin ah niin ihana! Oli sinkun miksuutusta, promokuvien otattamista, siihen valmistautumista, vaatteiden metsästystä (miten niin viime tinkaan?), palaveri, kuvien valkkaamista, värimaailman sumplimista ym.ym. Aamu alkoi ennen klo 8.00 ja akut loppuivat aamuyöstä hiukan ennen viittä, juuri ennen kun loistava valokuvaajani Tom Hakala laittoi viimeiset vedokset kuvista. En voi kun kiittää sydämestä tiimini antaumusta, ja kiittän myös heidän perheitään ymmäryksestä! :D Kuvat lähtivät heti herättyäni graafikolle joka on taikuri! Tiedän, että sinkunkannesta tulee huippu!

Tunti sitten lähti biisi masteroitavaksi, joten sitä innolla odottaen!!! Apuaaa!!

Tässä hiukan esimakua..

Kuva: Tom Hakala / Anatom Allstar
Hiukset/Meikki: Eva Forsman / Stage 11
Ripset: Nana Kuikka / My Illusion

Näillä tuotteilla peikkokin saatiin menninkäiseksi ;)

Uudet suoskkini

Ja tämä tuote on ehdoton! Tuoksuu syötävän hyvälle ja toimii kuin unelma!

Nyt pyykinpesuun ja nokka kohti jokavuotista Provinssia! Nähdään siellä!!