Provinssi rokkasi jälleen!

Nyt on Provinssi viikonloppu takana! Huh! Menoa ja meininkiä riitti, vaikka tuntuikin, että väkeä oli niukemmin kun monena muuna vuotena! Hyviä keikkoja tuli nähtyä, mutta valitettavast monta hyvää sellaista jäi näkemättä! Jouduin nimittään tänään poistumaan hyvissä ajoin, jotta kerkeäisin valmistautua, pakata ym. Helsingin kuvausreissua varten. Tiistaina on se varsinainen H-hetki kun musiikkivideoni kuvataan, mutta huomenna päästään treenaamaan tanssija poppooni kanssa! Tanssijoita tulee ympäri Suomea, ja odotan innolla, että päästään heidän kanssa tositoimiin!

Provinssin väkijoukon seasta löytyi ihastuttava YleX toimittaja Ninni! :)

Suomalaispoppari haali tanssijat kokoon sosiaalisen median avulla

2 thoughts on “Provinssi rokkasi jälleen!

  1. MMooiii! :) Onpa tutunnäköinen kuva, ihan kuin itse ottamani! ;D Hei mie huomasin että tulet kenties lokakuussa Kuopioon keikalle, pitää ehdottomasti sitten tulla kyllä Sinuu katsomaan! Hirmusen mukavaa syksyä, nähdään!

    1. Moii!! Juu ehdottomasti!! Ollaanpas yhteyksissä asiasta lähempänä! :)

Comments are closed.