Musavideo

Eilen oli toisen sinkkuni musiikkivideon kuvaukset! Pomppasin, muutaman tunnin yöunien jälkeen klo 7.00 ylös valmistautumaan, ja pääni sain tyynyy klo 4.00 aamuyöstä. Joten nyt on hiukan hullu olo, niin onnesta kun ihan muuten vaan! Vaikka päivä olikin todella pitkä ja sää ei meitä koko aikaa suosinut, oli fiilis mahtava loppuun asti, kiitos minun ihanan tiimini. Anatom Allstarin pojat pitivät huolen, että väsy ei päässyt painamaan liikaa, ja mahtavat tanssijani siitä, että nauru raikasi lopputunneille asti. Ihanin ja lahjakkain, kampaaja/maskeeraja/stylisti Eva piti yhdessä Stage 11, kesäharjoittelija Anskun kanssa huolen, että pitkä ja sateinen päivä ei näkynyt minun, taikka tanssijoiden naamoilla! Nyt vain jännittyneenä videota odottelemaan!

Loistava, taidokas ja kärsivällinen tanssijaproukkani!! En voi kun sydämestä kiittää!!

Koreografi Sara-Sofia Sarkkinen

Anatom Allstar pojat!

Kamerakuvaa

Kuvauspäivän aikan nälkä pysyi poissa Fazerin uutukaisella! Täytetty Reissumies, jossa makuvaihtoehtoina; classic, mozzarella, chilikana tai tonnikala! Nam!

Nyt päiväsaunaan venyttelemään jotta kävely olisi sujuvampaa! :D